Corona Virus Waarschuwing Communicatie

 

Corona Virus Preventie: Informatieborden in de vorm van Straat Uitingen

Het Corona Virus heeft de wereld op dit moment in zijn greep, het normale leven van de mens is op behoorlijk aangetast en bijna iedereen probeert zo goed mogelijk te handelen naar de richtlijnen die worden aangegeven door het RIVM en de regering.

Om het Corona Virus zo goed mogelijk te bestrijden is het van belang dat deze RIVM richtlijnen goed worden gevolgd, echter zie je dat op sommige plekken o.a. de 1,5m afstand niet in acht wordt genomen en mensen er vooral in het weekend nog massaal op uit gaan en niet meer goed handelen naar de richtlijnen. Dit zal deels onbewust zijn. Het is dus van belang dat op plekken waar veel mensen samen komen de RIVM waarschuwingsboodschap extra onder de aandacht wordt gebracht van de mens.Mensen informeren d.m.v. het plaatsen van informatie / waarschuwings borden omtrent het corona virus is een optie, maar deze kunnen niet overal worden geplaatst. De waarschuwings uitingen kunnen ook worden gecommuniceerd in de vorm van straatuitingen. Dit zijn tijdelijke uitingen die op vrijwel elke ondergrond kunnen worden aangebracht en erg opvallen.

Straatuitingen om mensen te waarschuwen en informeren

Met MilkPaint (Melk Verf), Reverse Graffiti of Krijtuitingen ben je in staat om de mensen te waarschuwen juist op die plekken waar veel mensen samen komen. Daar waar je met waarschuwingsborden gebonden kan zijn aan locaties waar deze geplaatst kan worden ben je met Straat Uitingen in staat om de informatie daar te plaatsen waar mensen samen komen.

Voorbeelden van Preventie / informatie Corona Uitingen en de inzet hiervan

Hieronder zijn enkele voorbeelden te vinden van preventieve / informatie corona uitingen die we hebben mogen aanbrengen voor o.a. de Gemeente Amsterdam en de Gemeente Aalsmeer.


Meer informatie over het laten aanbrengen van preventieve / informatieve corona uitingen?DLFT

StreetAds
Kalfjeslaan 32 C
2623 AH Delft
015 – 301 0 302

De deur staat altijd open bij ons kantoor in Delft.