Unieke reclame d.m.v. reverse graffiti op straat

Greenadvertising / Reverse Graffiti straat uitingen

StreetAds verzorgt Greenadvertising (ook wel Reverse Graffiti) campagnes voor haar klanten. GreenAdvertising is een opvallende en creatieve manier om een groot publiek te bereiken d.m.v. advertenties op straat. Met behulp van een mal, professionele hogedrukreiniger en gefilterd slootwater wordt de reclame uiting op straat aangebracht.

MelkVerf & Krijt straat uitingen

Behalve reverse graffiti maken wij steeds vaker gebruik van natuurlijke verfsoorten. Deze verf is niet schadelijk voor het milieu. Voor campagnes waarbij de uitingen relatief kort zichtbaar hoeven te zijn gebruiken wij krijtverf.

Krijtverf

Door gebruik te maken van krijtverf kunnen wij een uiting op vrijwel ieder gewenst oppervlak aanbrengen. Deze natuurlijke verf, bestaande uit een mengsel van kalk , water en natuurlijke kleurstoffen, blijft afhankelijk van de omstandigheden een aantal dagen tot twee weken staan.

Melkverf

Voor lang durende campagnes hebben wij nog een derde alternatief. Melkverf.
Melkverf is gemaakt van gestremde melk, kalk en natuurlijke kleurstoffen en heeft veel overeenkomsten met krijtverf. Het voordeel van melkverf uitingen is dat afhankelijk van de omstandigheden de uiting tot wel 2 maanden goed zichtbaar kan blijven.

Streetads – krijtverf
Creatief en opvallend
Hecht op vrijwel iedere ondergrond
Milieu bewust

Streetads – melkverf
Opvallend en lang zichtbaar
Hecht op vrijwel iedere ondergrond
Milieu bewust

Of je nu op de bus stapt, met de tram gaat of aan het winkelen bent in de stad, de uiting is voor iedereen uitstekend zichtbaar.
Het unieke aan deze manier van adverteren is dat het zeer milieu bewust is. De straat of stoep wordt met gefilterd sloot-water onder hoge druk schoon gespoten. De uiting zal dan ongeveer drie weken uitstekend zichtbaar zijn en vervolgens langzaam weer vervagen.

Waarom gebruik maken van greenadvertising?

Welke doelgroep wil ik bereiken? Waar kan ik deze doelgroep vinden?Door de unieke en flexibele methode van het adverteren op straat kunnen wij in samenspraak met jullie bepalen op welke locaties we de uiting zullen plaatsten. Op deze manier optimaliseren we het bereik van de campagne en activeren we de gewenste doelgroep.

Enkele opdrachtgevers:

Reverse grafitti sportcenter AllRound Den Hoorn